طراحی سایت چیست؟ چگونه طراح سایت شویم؟

طراحی سایت چیست
طراحی سایت چیست؟ طراحی سایت به عنوان فرایندی است که در آن صفحات و اجزای مختلف وبسایت به طور سازمان‌یافته و با توجه به نیازها و اهداف مشخصی طراحی می‌شوند. یک وبسایت مناسب می‌تواند یکی از ابزارهای کلیدی برای رشد و موفقیت کسب و کارها باشد؛ زیرا از طریق آن، کسب و کارها می‌توانند با مخاطبان خود ارتباط برقرار کرده و خدمات و محصولات خود را به آن‌ها معرفی کنند. برای تبدیل شدن به یک طراح سایت، ابتدا باید اصول و تکنیک‌های طراحی وب را فرا بگیرید. سپس با استفاده از ابزارها و زبان‌های برنامه‌نویسی مختلف، نیازهای کسب و کار را تجسم کرده و یک وبسایت قابل استفاده و جذاب طراحی کنید.  
آنچه در این پست میخوانید

 

سایت / وبسایت چیست؟

وبگاه، تارنما، تارگاه، سایت (به اشتباه) یا وب‌سایت (به انگلیسی: Website) امروزه بخشی جدا نشدنی از زندگی روزمره تک تک ما شده است و زندگی ما را در بر گرفته است…

همین صفحه ای که مشاهده میکنید، پست های اینستاگرام و… به صورت تکنیکی همگی و همگی صفحه وب / وب سایت اسم میگیرند، پس این شد وبسایت!

مجموعه‌ای از صفحات وب حاوی محتوای چند رسانه ای است که دارای یک دامنه اینترنتی یا زیردامنه اینترنتی مشترک‌اند و توسط حداقل یک سرور وب انتشار داده می‌شود. وبگاه‌ها روی شبکه پروتکل اینترنت مثل شبکهٔ اینترنت یا شبکه محلی قرار می‌گیرد.

منبع:ویکی پدیا

 

تاریخچه وبسایت

وبسایت برای اولین بار در تاریخ جمعه، ۱۰ اردیبهشت سال ۱۳۷۲ (۳۰ آوریل ۱۹۹۳) توسط آقای تیم برنرزلی (Tim Berners-Lee) در موسسه سرن انگلستان ایجاد شد و از همان ابتدا اعلام شد که دسترسی به وب سایت برای همه رایگان است!

و این بود نقطه شروع داستان طولانی وب سایت ها و اپلیکیشن ها تا به امروز…

شاید تا کنون اسم آقای تیم برنرزلی رو نشنیده بودید، ولی حالا که با وی آشنا شدید شناخت بیشتری نسبت به خالق وب سایت و تاریخچه و سراغاز این امپراطوری خواهید داشت.

امپراطوری هایی مثل گوگل، ویکی پدیا، نت فلیکس، اینستاگرام، فیس بوک و… همه این ها هیچوقت شکل نمیگرفتند، مگر با اینترنت و وبسایت!

پس خوب دقت کنید، این صنعت تازه به سنین بزرگسالی خودش رسیده و چیزی حدود 30 الی 31 سال سن داره و در این مدت زمان بسیار کوتاه شاهد ظهور، رشد و به عظمت رسیدن چنین امپراطوری های بزرگی مثل گوگل در دنیا بودیم…

قدر این صنعت رو بدونید و اگر هنوز وارد این صنعت نشدید حتما این پست جامع رو تا آخر بخونید و مو به مو اجرا کنید تا شما هم بتونید در این صنعت غول سال حضور پیدا کنید…

و اگر هم از قبل وارد این صنعت شدید پیشنهاد میکنم بخش های اولیه رو بخونید هرچند که ممکنه براتون تکراری باشند، اما اطلاعات خفنی و دیدگاه های جالبی دارم که میتونه مفید باشه… بقیه اش رو هم میتونید برید مستقیم سر اصل مطلبی که دنبالش میگشتید 🙌

 

انواع سایت

به طور کلی شاید بیش از صد دسته بندی برای انواع سایت ها داشته باشیم…

ولی با توجه به تجربه بیش از یک دهه اخیری که در حوزه طراحی سایت داشتم که سبب شد ده ها هزار سایت رو مدام و مستمر ببینم و آنالیز کنم میشه یه جوری وب سایت ها رو به 18 دسته بندی کلی تقسیم کرد…

حالا این دسته بندی به چه درد میخوره؟

اول بزار بگم، بعد میگم چرا…

  1. سایت های وابسته مثل ebay, divar و…
  2. سایت های بایگانی مثل Archive.org
  3. وبلاگدهی ها مثل وردپرس، رزبلاگ، بلاگفا و…
  4. هاستینگ ها مثل نت افراز
  5. شبکه های اجتماعی و پیام رسان ها مثل تلگرام و اینستاگرام
  6. سایت های فروشگاهی مثل دیجیکالا و آمازون
  7. سایت های خبری مثل یاهو
  8. سایت های آموزشی مثل آکادمی سیدمصطفی باقی
  9. سایت های دانلود مثل پرند مدیا
  10. سایت های تفریحی و سرگرمی مثل پارس پیکچر
  11. سایت های استخدامی مثل جاب اینجا
  12. سایت های رزومه ساز مثل کاربوم
  13. وب سایت های آزمون آنلاین
  14. وب سایت های شخصی
  15. وبسایت های سیاسی مثل Khamenei.ir
  16. موتورهای جستجوگر مثل گوگل
  17. وبسایت های دارک وب
  18. وبگاه‌های ویکی مثل ویکی پدیا
  19. و…
بیشتر بخوانید  ۵ تا از انواع طراحی سایت برای رسیدن به فروش بیشتر

خب، حالا این دسته بندی به چه درد میخوره؟

خیلی ساده است، اگه میخوای سایت وردپرسی بزنی که قطعا همینه و همین الانشم برای صفر تا صد آموزش وردپرس اینجایی دو حالت داره:

  1. ایده ای برای راه اندازی وبسایتت داری
  2. برای راه اندازی وبسایتت ایده نداری

حالا این 18 دسته بندی تو هر 2 حالت کمکت میکنه!

ایده داری، ایده ات رو بهبود ببخشی…

ایده نداری، ایده بگیری.

 

سایت پویا / داینامیک

سایت های داینامیک سایت هایی هستند که عملا محتوا های اون ها و صفحات اون ها وجود خارجی ندارند…

مثلا همین سایت خودمون آکادمی سیدمصطفی باقی، وقتی دارید این پست مرجع رو راجب آموزش وردپرس و آموزش راه اندازی سایت با وردپرس میخونید، عملا چنین صفحه ای داخل فایل های سایت ما وجود نداره!

صرفا داره توسط یک برنامه ای به نام WordPress این اطلاعات از یک فایل ثابت لود میشه (کل سایت)

این میشه گفت یه تعریف خیلی ساده و کوتاه از سایت های داینامیک…

 

سایت ایستا / استاتیک

وبسایت های ایستا یا استاتیک دقیقا برعکس سایت های داینامیک هستند، یعنی تک تک صفحاتی که تو اون سایت ها نگاه میکنید داخل سرور اون سایت وجود خارجی دارند و هیچ برنامه ای مسئول اجرای اونها نیست و شما مستقیما دارید فایلی رو مشاهده میکنید (از لحاظ تکنیکی)

خب حالا که تا اینجا گرفتید چی شد بریم راجب این صحبت کنیم که چرا باید سایت داشته باشیم؟

 

چرا باید سایت داشته باشیم؟

در سالهای اخیر شاهد رشد انفجاری آنلاین شاپ ها و کسب و کار آنلاین در تمامی حوزه های پزشکی، صنعتی، آشپزی و… بودیم و هر روز به تعداد این کسب و کار های آنلاین اللخصوص در شبکه های اجتماعی اینستاگرام، روبیکا، تلگرام، بله و… که به صورت انفجاری در حال افزایش است و سوالی که در این بین می آید این است که چرا باید سایت داشته باشیم؟ آیا وب سایت و طراحی سایت در عرصه انحصار شبکه های اجتماعی از بین رفته است و فراموش شده است؟

آیا سئو مارکتینگ برای همیشه به فراموشی سپرده شده و دیگر ارزشی برای سرمایه گذاری ندارد؟؟؟

برای اینکه بخوایم این سوال رو جواب بدیم باید دقیق تر این مبحث رو بررسی کنیم تا بتونیم به جواب درست برسیم…

 

پیشینه طراحی سایت

تب طراحی سایت و سئو مارکتینگ در ایران حدودا در دهه 90 به اوج خودش رسیده بود و اکثر کسب و کار ها به فکر داشتن یک سایت حرفه ای برای کسب و کارشون بودن.

در اون سالها شاهد رونق بیش از حد و توسعه شرکت های طراحی سایت و بیشتر در تهران و تبریز و شهر های صنعتی و سرمایه داری کشور بودیم.

در اون سالها به طور متوسط بدون توجه به حوزه کاریتون، اگه سایتی رو با طراحی حرفه ای و اصول سئو بارگذاری میکردید و با استمرار در اون سایت به تولید محتوا میپرداختید، خیلی زود وب سایت شما به ترافیک روزانه بیش از 1000 نفر دست پیدا میکرد و این اتفاق برای صاحب وب سایت سود بیش از حدی رو به همراه داشت و میتونست روزانه بیش از ده ها سفارش را برای صاحب وب سایت ثبت کنه!

 

دیجیتال مارکتینگ / بازاریابی اینترنتی (آنلاین) چیست؟

بازاریابی اینترنتی یا دیجیتال مارکتینگ (به انگلیسی: Digital marketing) نوعی از بازاریابی محصولات یا خدمات است که با استفاده از فناوری‌های دیجیتال و عمدتاً در اینترنت، از جمله تلفن‌های همراه و دیگر صفحات نمایش مثل کامپیوتر و هر رسانه دیجیتال دیگر انجام می‌شود. این نوع از بازاریابی تبلیغاتی است که به دلیل ارزانی، ماندگاری زیاد و فراگیر بودن آن هم‌زمان با رشد ابزارهای اطلاع‌رسانی و روابط عمومی، جایگاه خاصی را در بین تبلیغاتچی‌ها باز کرده‌است.
منبع: ویکی پدیا

خب حالا ویکی پدیا رو ولش کن، صرفا فقط خواستم یک تعریف اولیه و مشترکی تو ذهنتون با خودم ایجاد کنم که از این به بعد وقتی گفتم دیجیتال مارکتینگ یا بازاریابی آنلاین دقیقا بدونیدکه منظورم چیه…

بیشتر بخوانید  طراحی سایت عمرانی روشی برای زیبا تر کردن سازه‌های شهر!

اینجا سوالی که پیش میات اینه که دیجیتال مارکتینگ دقیقا یعنی چی؟

بازاریابی آنلاین دقیقا شامل چه مواردی میشه؟

به طور کلی بازاریابی آنلاین شاخه ها و دسته های زیادی داره ولی این زیر یه چند تاشو اسم میبرم…

  • وبسایت مارکتینگ
  • سئو مارکتینگ
  • ایمیل مارکتینگ
  • تلگرام مارکتیگ
  • اینستاگرام مارکتیگ
  • اس ام اس مارکتیگ
  • و…

خیلی خوب به موارد بالا دقت کنید!

یه وجه اشتراک بین همشون بود…

آفرین… تکنولوژی

پس یعنی بازاریابی آنلاین یعنی هر چیزی که بر بستر تکنولوژی باشه، اللخصوص در این کلمه تاکید ما روی آنلاین یعنی اینترنت (یا به معنی اصلی به روز بودن، فعال بودن) هستش…

نکته! مهمه که توجه کنید که بازاریابی آنلاین رو فقط با اینترنت اشتباه نگیرید… آنلاین به منظور به روز بودن، تکنولوژی… بازاریابی بر بستر تکنولوژی روز هستش نه صرفا اینترنت، چون بازاریابی اینترنتی نیز خودش یک شاخه ای از دیجیتال مارکتینگ محسوب میشه.

 

اهمیت بازاریابی اینترنتی در تجارت امروز

دقت کردید خیلی وقته کاسبا مینالن که بازار خرابه و… مردم نمیخرن، پول دست مردم نیست و از این حرفا…

حالا میخوام چشمتونو با حقیقت باز کنم، کافیه فقط 2 ساعت، فقط 2 ساعت برید تو مرکز مبادلات پستی شهرتون بشینید… اون موقع حساب کار دستتون میات!

بازار خراب نیست… بازی عوض شده. قدیما یه مغازه تو مکان پر تردد + ویترین خوب = فروش انفجاری

الان پیج / سایت خوب + استراتژی بازاریابی قوی = فروش انفجاری

 

پیشنهاد: پیشنهاد میکنم حتما در این مورد حتما کتاب چه کسی پنیر مرا جا به جا کرد رو بخونید…

 

پس گرفتید چی شد؟ بازار عوض شده و الان همه چیز رفته سمت بازاریابی اینترنتی…

سال 1392 تو سایت مگا اسکریپت یه حرفی رو زدم (البته با تردید) و اون این بود که اگر کسب و کار ها به سمت آنلاین شدن حرکت نکنند به زودی محکوم به ورشکستگی خواهند بود…
اون موقع با تردید این رو گفتم، ولی الان با قطعیت 100% روش تاکید میکنم!

 

هشدار! اگر صاحب کسب و کارید در صورت عدم ورود جدی به دیجیتال مارکتینگ 10 سال آینده را کارمند / کارگر خواهید بود…

امضا ۱۰ آذر ۱۴۰۲ – سیدمصطفی باقی

 

جایگاه وب سایت در بازاریابی اینترنتی

امروزه اکثر توجه ها جلب اینستاگرام مارکتینگ و بازاریابی های مشابه اون شده… اما دریغا از فعالیت های جدی در وب سایت مارکتینگ!

به جرئت میتونم بگم به زودی بازگشت همه به سوی اوست…

خارجی ها با شبکه های اجتماعی کاربر رو به سایتشون ارجاع میدن تا مال خودشون بشه… اما ما ایرانی ها حتی هم اگه سایت داشته باشیم، کاربر رو به شبکه اجتماعیمون ارجاع میدیم تا مال اونا بشه 😒

این بزرگترین اشتباهه در بازاریابی آنلاین، پس اگر شما هم همین اشتباه رو دارید و از وب سایت مارکتینگ عقب موندید همین الان باید یه تصمیم جدی بگیرید…

تو زمین بازی خودتون بازی کنید یا تو زمین بازی پلتفرم هایی مثل اینستاگرام؟

راجب مزایا و معایبشون هم در ادامه صحبت کردم.

اما پیشنهاد میکنم قبل از هر تصمیمی کمی فکر کنید و سعی کنید بیشتر تمرکزتون روی وب سایتتون باشه تا شبکه های اجتماعیتون، قطعا اینجوری خیلی بهتر میشه عمل کرد چون سایت بیشتر میفروشه!

 

چرایی فروش بیشتر سایت نسبت به سایر رسانه ها؟

دلیل اینکه شما میتونستید با داشتن یک سایت حرفه ای با روزی هزار بازدید کننده بیش از ده ها سفارش داشته باشید چیزی نبود جز اینکه، بازدید کنندگان شما، پس از جستجو های فراوان به شما دسترسی پیدا میکردند و حتی به احتمال فراوان این اولین باری نبود که به شما برمی خوردند.

از طرفی با توجه به امکاناتی که یک سایت داره کاربر زمانی که برای اولین بار وارد صفحه ای از سایتمون میشه (برای نمونه همین صفحه) توانایی مشاهده دسته بندی های مختلف، مطالب مرتبط و سایر محصولاتتون رو داشته و داره و این عامل سبب میشه تا کاربر وقت بیشتری رو در سایت شما بزاره و بیشتر با شما آشنا بشه و بهتر بهتون اعتماد کنه…

بیشتر بخوانید  فروش ۱۰ برابری لباس کودک بدون نیاز به خرج اضافه با طراحی سایت لباس کودک!

 

شیوه های اعتماد سازی در سایت

همچنین به جز مواردی که ذکر کردم، یک سری سازمان های نظارتی بر کسب و کار های آنلاین در کشور ما هستند که صحت سایت های اینترنتی رو تایید میکنند و کاربران شما میتونند با مشاهده مجوز هاتون بهتون به سادگی اعتماد کنند.

یکی از این نماد ها و مجوز ها که شاید خیلی زیاد داخل سایت های مختلف اللخصوص فروشگاهی دیده باشید نماد اعتماد الکترونیک یا اینماد نام داره.

که این سازمان دولتی موظف به احراز هویت کسب و کار های اینترنتی کشور میباشد و صاحبین سایت ها میتونن به سادگی یک احراز اطلاعات مجوزی رو برای کسب و کار اینترنتی و آنلاینشون دریافت کنند که به ازای اون از امکاناتی همچون درگاه پرداخت آنلاین و تحت شتاب برخوردار بشن.

همچنین با توجه به راحتی دسترسی به سایت ها جهت مشاهده عملکرد و سیاست شفافیتی که در وب سایت مارکتینگ هست، سازمان هایی همچون ستاد ساماندهی، پلیس فتا، شاپرک و… همواره نظارتی دقیق بر سایت های اینترنتی و آنلاین شاپ های این حوزه دارند که این امر باعث شده که آمار کلاه برداری سایت های اینترنتی به نسبت پیج های اینستاگرامی و سایر حوزه های دیجیتال مارکتینگ تقریبا به صفر برسه و این عامل سبب اعتماد راحت تر کاربران برای خرید از وب سایت ها میشه.

 

سئو مارکتینگ چیست؟

بزارید قبل اینکه ادامه بدیم راجب کلمه ای که پیشتر راجبش صحبت کردم کمی توضیح بدم…

سئو مارکتینگ شاخه های زیادی رو داره، که تولید محتوا و تجارت محتوا هم از زیر شاخه های سئو مارکتینگ هستند (دقیقا مثل همین مقاله)

تو سایت ها هر بخشی رو که میبینید، تک تک کلمات، لینک ها و عکس ها همگی در سئو مارکتینگ تاثیر دارند.

سئو مارکتینگ اصول و حرفه ای چیزیه که تو سایت ما رو به نتیجه و موفقیت میرسونه.

با سئو مارکتینگ اصولی هم میتونیم شماره یک گوگل بشیم هم فروشمون رو به صورت تصاعدی انجام بدیم….

دیگه بیشتر راجب این توضیح نمیدم چون بحثش خیلی مفصله، و این توضیحم تا اینجا برای اینکه بتونیم به یه تعریفی برسیم تا ادامه این مقاله رو با هم پیش ببریم به نظرم کافی باشه…

 

چرا باید سایت داشته باشیم؟ آیا در سال 1403 داشتن سایت لازم است و جواب میدهد؟

خیلی ساده باید بگم که بله! قطعا باید سایت داشته باشیم…

اگه فروش بیشتری میخوایم
اگه میخوایم اعتماد سازی راحت تر بشه
ارتباط با مشتریامون بیشتر بشه
و بقای طولانی مدتی تو این عرصه داشته باشیم
حتما باید سایت داشته باشیم و اگه تا الان سایتی رو برای کسب و کارمون نزدیم حتما باید به فکر داشتن یک سایت باشیم…

بر خلاف تصوری که میگه سئو مارکتینگ منسوخ شده، باید بگم که سخت در اشتباهید!

خود شما هر روز چند بار تو گوگل سرچ میکنید؟

شاید خیلی از خرید هاتونم از سایت هایی مثل دیجی کالا، ترب و… باشه

یا برای اینکه اطلاعات گوشی موبایل جدید اپل Apple iPhone 15 رو بدست بیارید تو گوگل سرچ نمیکنید؟

نمیتونید این حقایق رو انکار کنید…

اگه همین الان ازتون بپرسم آخرین سری گوشی سامسونگ (Samsung) چیه و چه مشخصات و رنگ ها و قیمتی رو داره، احتمال 99% و حتی 100% اولین کار گوگل رو باز میکنید…

پس ببینید! نه تنها سئو مارکتینگ منسوخ نشده، بلکه امروزه حتی از قبل هم بیشتر کاربرد و کارایی داره…

 

اینستاگرام مارکتینگ بهتر است یا سئو مارکتینگ؟

این سوال دقیقا مثل سوال مسخره و پیش پا افتاده علم بهتر است یا ثروت هستش!

دقیقا نمیتونی بگی کدوم بهتره! جفتشون عالین و در کنار هم میتونن یه ترکیبی بمب درست کنن و ازمون یک ترمیناتور بسازن

پس اگه میخواید فروشتون همواره در حال افزایش باشه و تعداد ورودی افراد به قیف بازاریابی تون هر روز افزایش پیدا کنه و هر روز بیشتر و بیشتر مطرح بشید، باید روی هر دو کار کنید و از هر دوشون استفاده کنید!

راستش یا همش یا هیچی!

مثلا روز هایی که اینستاگرام بسته شده بود و کمتر کسی بهش دسترسی داشت اتفاقی که افتاد این بود که خیلی هامون زمین خوردیم.

اما داشتن یک وب سایت میتونست فروش و کسب و کارمون رو با ترکیب یه کمپین فروش خفن حفظ کنه و حتی افزایش بده…

چطوری؟؟

بزارید کمی بیشتر توضیح بدم،

بیشتر بخوانید  طراحی سایت اختصاصی درگاهی برای نابودی کسب و کار!

برای اینکه بهشه بهتر توضیح داد بهتره بیایم با مزایای یک سایت خوب آشنا بشیم…

 

مزایای داشتن یک سایت خوب (مزایای طراحی سایت و امکانات آن)

برای اینکه بتونیم بهتر به سوال اینکه چرا باید سایت داشته باشیم؟، بیاید با برخی از مزایای انگشت شمار اولیه سایت آشنا بشیم.

 

تریبون اختصاصی و انحصاری!

یک وب سایت، تریبون صد درصد اختصاصی و انحصاری تون خواهد بود. تو سایتتون هیچ خبری از رقبا نیست… هیچ خبری از لوگوی اینستاگرام و بخش های دیگه اش نیست! فقط خودتونید و خودتون…

مخاطبتون فقط چیزی رو که شما میخواید ببینه میبینه و نه چیز دیگه ای رو! هیچی… همه چیز مال شماست.

 

دیدن شدن بیشتر و اعتماد سازی راحت تر با موتور های جستجو

با سئو مارکتینگ سایتتون میتونه در کلمات کلیدی مرتبط با حوزه کاریتون بالا بره و به سادگی با کمک موتور های جستجو اللخصوص گوگل بیشتر دیده بشید و مخاطبان بیشتری رو به سمت خودتون جذب کنید…

 

گسترش روش های تبلیغاتی

دیگه بسه تبلیغات به درد نخور و تکراری!

با سایت میتونید یه لندینگ پیج تخصصی بسته به کارتون با هدف مشخص در راستای فروش و قیف بازاریابی تون بسازید.

حالا با صد ها روش تبلغاتی میتونید کاربر ها رو به سمت خودتون بکشید، من جمله این روش ها میتونه موارد زیر باشه:

  • تبلیغات پیامکی (SMS مارکتینگ)
  • ایمیلی مارکتینگ
  • تبلیغات بنری
  • تبلیغات متنی
  • تبلیغات پوش (Push Notifications)
  • تبلیغات ویدیویی
  • رپورتاژ آگهی
  • و…

که با این روش ها میتونید کاربر های دلخواهتون رو گلچین کنید و به سمت خودتون بکشید!

درست شنیدید!!!

در تمامی این مدل تبلیغات میتونید دسته بندی مخاطب هاتون رو بر اساس علاقه مندی هاشون به سمت خودتون جذب کنید! دسته هایی مثل:

  • آشپزی
  • خانه داری
  • آرایشی و بهداشتی
  • لباس زنانه
  • لباس مردانه
  • لباس بچه گانه
  • کیف و کفش و جوراب
  • سلبریتی ها
  • اخبار و خبری
  • مکانیکی
  • هنری
  • تبلیغاتی
  • دانش آموز ها
  • داشنجو ها
  • مهندسین
  • پزشکان
  • کارمند ها
  • و ده ها دسته بندی دیگر…

با این روش دیگه نیاز نیست بخش عمده ای از هزینه های تبلیغاتیتون هدر بره! اینجوری تبلیغات شما رو 100% فقط کسایی میبینن که انتخاب کردید و به موضوع شما علاقه دارند!

 

فروش شبانه روزی و 24 ساعته بدون نیاز به آنلاین بودن پشتیبان

با طراحی سایت حرفه ای دیگه نیازی نیست برای ثبت اولیه سفارش شما آنلاین باشید…

مشتری و کاربر شما میتونه با گشتن تو سایت فروشگاهیتون و دیدن و بررسی محصولاتتون محصولی که میخوات رو انتخاب کنه و در هر ساعت از شبانه روز بدون دردسر سفارشش رو ثبت کنه…

که به سادگی هم برای شما اطلاع رسانی میشه وقتی سفارشی داخل سایتتون ثبت میشه و هم برای ادمین ها و بخش های مرتبط کسب و کارتون تا کار های پس از سفارش رو پیگیری کنید…

اینجوری عملا دغدغه های ثبت سفارش تا بیش از 80 الی 90 درصد مواقع برای شما حذف میشه!

 

اتوماسیون کار ها

با داشتن یک سایت حرفه ای میتونید به سادگی خیلی از کارهای اداریتون رو اتوماسیون کنید تا به صورت خودکار و بدون نظارت یا با کمترین نظارت و اتلاف وقت و هزینه و انرژی انجام بشن…

کارهایی مثل موارد:

  • حسابداری
  • پیگیری های پس از فروش
  • بازاریابی مستمر و ارسال پیام های تبلیغاتی
  • تنظیم خودکار انشتار محتوا در شبکه های اجتماعی
  • انبار داری
  • پیگیری سفارش ها هم برای مشتری هم برای کسب و کار
  • پاسخگویی به سوالات متداول مشتری ها و کابران
  • و…

همچنین در صورتی که با برنامه نویس سایتتون بیشتر تعامل داشته باشید این امکان هست که خیلی از کاغذ بازی ها و پیگیری های سطحی کسب و کارتون رو که حتی ربطی به فروش آنلاین شما نداره رو هم با کمک سایت و برنامه نویسی براتون اتومات کنه و انجام بده…

 

ارزیابی دقیق مخاطبان و ارائه پیشنهاد های مخصوص به خود

در سایت با استفاده از ابزار های مثل Google Analytics میتونید از تمامی بخش های سایتتون خبردار باشید و آمار دقیق کاربراتون رو بدست بیارید و همچنین اهدافی رو برای خودتون تعیین کنید و موارد مخفی کسب و کارتون رو شناسایی کنید!

آمار و ارقامی مثل:

  • تعداد بازدید کنندگان
  • جنسیت کاربران و بازدید کنندگان
  • سن کاربران و بازدید کنندگان
  • محل سکونت و جغرافیایی کاربران و بازدید کنندگان
  • زمان های پیک ترافیک و زمانه های دره ترافیک سایت
  • مدت زمان حضور در سایتتون به تفکیک صفحات
  • آنالیز لینک های داخلی و بنر های سایت و میزان کلیک روی آن ها (بررسی تاثیر گذاری)
  • بررسی دقیق آمار ورودی ها به سایت از سایت های دیگر و اپلیکیشن ها
  • بررسی دقیق آمار ورودی ها به سایت از طریق تبلیغات
  • تفکیک و دسته بندی بازدید کنندگان
  • و…
بیشتر بخوانید  چگونه با طراحی سایت آژانس هواپیمایی پیشتاز تورهای گردشگری ایران شویم؟

 

حذف رقبا به واسطه انحصار رسانه ای

تو سایت دیگه خبری از Suggestion های آزار دهنده اینستاگرام نیست!

مثلا الان پیج منو تو اینستاگرام ببینید، درجا بعد از فالو پیج هایی مثل: دکتر کاویانی، معین فرجی، احمد کلاته، پرنیان مندومی، پیمان یعقوبی، پریسا افشاری و توماری از همکاران و رقبا رو براتون لیست میکنه!

اما سایت انحصار دست شماست! همه چیز برای شماست، مثل سکانس سریال در حاشیه، اینجا کلش واس ماست!

 

ایمیل اختصاصی و معتبر و سازمانی

با داشتن سایت دیگه با ایمیل های ساده مثل @google.com و… که 100% مال خودتون نیست رو فراموش کنید!

با داشتن سایت میتونید ایمیلی انحصاری خودتون رو داشته باشید و از طریق اون با کاربراتون در ارتباط باشید مثل ایمیل های زیر:

  • info@digikala.com
  • contact@mostafabaghi.com
  • contact@twitter.com

همچنین لازمه که بگم تو سایتتون میتونی کلی راه ارتباطی با کاربراتون داشته باشید، راه هایی مثل ایمیل، فرم تماس، دکمه چت آنلاین، پیام در واتساپ، تلگرام، دایرکت اینستاگرام، مسنجر فیس بوک و…

چرا؟ بزارید با 2 نقل قول از ژان بقویسان (مجموعه مدیرسبز) عزیز دلیلی که این همه راه های ارتباطی متنوع میتونه براتون مفید باشه رو بگم:

شما می‌بایست پیوسته در این فكر باشید كه چگونه و كجا می‌توانید روابطی را ایجاد و آن‌ها را تقویت كنید…

 

حفظ رابطه در تجارت مثل حفظ رابطه در مدرسه نیست؛ یعنی در تجارت ممكن است با وجود آنكه طی سال‌ها دلیلی برای صحبت با كسی نداشته‌اید، بتوانید ارتباطی را دوباره آغاز كنید. حتی یك تلفن یا ‌ایمیل می‌تواند روابط تیره و تار شده را دگرگون سازد.

پس توجه کنید تو سایت باید همیشه برای مشتریان خودتون در دسترس باشید و همیشه با امکانات سایتتون نیز با آن ها در تعامل و در ارتباط باشید!

از هر جای ممکن و غیر ممکن…

 

قابلیت پیاده سازی سیستم های بازاریابی و تبلیغاتی انحصاری و بدون محدودیت

دقت کردید چی شد؟ تو سرفصل قبلی هم گفتم!

باید همیشه و همه جا با کاربراتون در ارتباط باشید…

راه های خیلی زیادی رو سایت بهتون میده برای این کار، مثل:

  • صفحات تماس با ما
  • ایمیلی مارکتینگ خودکار
  • SMS مارکتینگ هوشمند
  • مدیریت پیام های واتساپ
  • مدیریت پیام های تلگرام
  • مدیریت پیام های دایرکت اینستاگرام
  • سیستم پشتیبانی و تیکت آنلاین
  • چت آنلاین
  • سیستم های تخصصی بازاریابی
  • قابلیت پیاده سازی سیستم های حرفه ای CRM روی سایت

و کلی مزیت ها و قابلیت های متنوع دیگر که میتونند شما رو در این راستا پیشرو کنند!

و بی نهایت مزیت های دیگری که میتوانید به واسطه وب سایتی حرفه ای به آن ها دست پیدا کنید…

 

مزایای داشتن وب سایت چیست؟

قبل تر هم راجب مزایای داشتن وبسایت صحبت کردم اما در اینجا میخوام از یک بعد دیگه ای به این موضوع بپردازم که امیدوارم موضوع کامل شفاف بشه…

نکته اولی که باید خاطر نشان کنم و مجددا روش تاکید کنم اینه که وب سایت برای شما انحصاریه و 100% به صورت مطلق برای شماست و اختیار و کنترل بخش به بخش اون رو دارید و این بزرگترین مزیت وب سایته…

این در حالیه که تو رسانه هایی مثل اینستاگرام پیجتون اختیار و کنترلش 100% دست خودتون نیست و این به این معنیه که اینستاگرام هر لحظه که بخوات میتونه هر کاری با پیجتون بکنه!

اما این امر در سایت احتمالش در حد صفر هستش!

 

حذف رقبا و سلطنت در حوزه کاری خود

تو وب سایت بر خلاف مغازه و… دیگه هیچ خبری از رقبا نیست…

وقتی که کاربری وارد صفحه ای از سایتتون بشه 100% و تماما چیزی رو میبینه که شما میخواید ببینه!

اینه کنترل رسانه. کنترلی که برای سالها به هیچ وجه دست آدم های عادی نبوده، اما الان رسیدن بهش به سادگی راه اندازی یک سایت وردپرسی هستش.

 

اتوماسیون اداری و خودکار کردن پیگیری های فروش و پسا فروش

تو وب سایت دیگه نیازی نیست برای تک تک مراحل پیش از فروش و پس از فروش پیگیری کنید و زمان و انرژی اتلاف کنید…

بیشتر بخوانید  چگونه با طراحی سایت آموزشی مرجع حوزه خود شویم؟

برنامه های زیادی هستند که میتونند این کار ها رو براتون به سادگی حتی بدون نظارت و به خوبی و بدون اشکال و حتی بهتر از شما انجام بدن!

پس شما فقط میشینید یه گوشه و کار های رشد رو انجام میدید و حالشو میبرید! دیگه درگیر حاشیه ها نمیشید…

 

حذف نیروی کار اضافه در فرایند فروش

برای فرایند های مختلف پشتیبانی معمولا کسب و کارها از یه جایی به بعد نیاز به نیروی پشتیبانی زیادی هستند.

اما خوشبختانه یک وب سایت این امکانات رو به ما میده که بتونیم به سادگی و بدون دغدغه و مشکل کار رو کم تر کنیم و تو زمان کمتر با تعداد کمتر نیروی کار، تعداد بیشتری از مشتریان رو پشتیبانی کنیم!

 

کوتاه کردن چرخه فروش و ارتباط با مشتریان

تو سایت وردپرس تون دیگه خبری از دایرکت و… نیست!

مشتری صبر نمیکنه، خوشش اومده؟ درجا میخره، مشخصات لازمه رو میده و پرداخت میکنه و تمام…

سیستم هم به صورت خودکار مشخصات لازم رو برای شما ارسال میکنه.

 

طراحی سایت چیست؟

خوش اومدین به دنیای طراحی سایت! در این بخش به این خواهیم پرداخت که طراحی سایت چیست؟

اینجا جاییه که قدرت خلاقیت و تخیلتون می‌تونه به طراحی دنیای مجازی وبسایت‌ها تبدیل بشه. پس بیاین سریع وارد این داستان بشیم و ببینیم طراحی سایت چیه و چطوری می‌تونه دنیا رو بهتر کنه.

طراحی سایت یعنی دلبستن به اینترنت و خلق یه فضای زیبا و کاربرپسند برای مردمی که به سایتت سر می‌زنن. این فرآیند شامل انتخاب رنگ‌ها، فونت‌ها، ترتیب المان‌ها و همچنین تعامل با کاربرها می‌شه. می‌دونید، یه سایت خوب مثل یه خانه است، اگه ناخوشایند باشه، کسی دوست نداره توش بمونه و بخوابه. پس لازمه که همه چیز به خوبی و با دقت طراحی بشه تا کاربرا راحت و لذت ببرن.

 

اهمیت طراحی سایت برای کسب و کار

باور کنین، یک وبسایت مناسب می‌تونه یکی از ابزارهای قدرتمندی برای کسب و کار باشه. فکر کنید به عنوان یک فروشنده، چطور می‌تونید محصولاتتون رو به مشتریا عرضه کنید؟ با یک فروشگاه آنلاین که به خوبی طراحی شده باشه، می‌تونید بهترین تجربه خرید رو برای مشتریانتون فراهم کنید.

ضمناً، اگه کسب و کارتون یه سایت مرتبط باشه، بهترین مکان برای مشتریانها و احتمالاً آینده‌ی کسب و کارتون، اینجاست.

یعنی وبسایت، نمایشگاهیه که مردم از هر کجا و هر زمانی می‌تونن بهش دسترسی داشته باشن. پس اینجا براتون جاییه که یک داستان پر هیجان و جذاب بسازید و مخاطباتون رو بشناسید.

 

مهارت‌های مورد نیاز برای تبدیل شدن به طراحی سایت چیست؟

خب، بیاین با هم یه سری بزنیم به دنیای گیج‌کننده و جذاب طراحی وب. آیا تصور می‌کنید که چطور می‌تونید به یه طراح سایت حرفه‌ای تبدیل بشید؟ حالا قبل از اینکه دست بکار بشیم، بدونیم که چه مهارت‌هایی بهترین راهنما برای این مسیره.

 

1) آشنایی با زبان‌های برنامه‌نویسی

HTML و CSS: این دو تا زبان اساسی برای شروع هستند. HTML مسئولیت ایجاد ساختار اصلی صفحات وب رو داره، در حالی که CSS برای ظاهر و استایل دهی به اون صفحات استفاده می‌شه.

JavaScript: اگه می‌خواید به یه طراح سایت حرفه‌ای تبدیل بشید، باید با این زبان برنامه‌نویسی جاوااسکریپت آشنا باشید. این زبان به شما امکان می‌دهه تا صفحات وب رو پویا و تعاملی کنید.

 

۲) آشنایی با ابزارهای طراحی وب

فتوشاپ: یک طراح سایت نیاز داره که تصاویر و گرافیک‌های مختلف رو بسازه و ویرایش کنه. فتوشاپ یکی از ابزارهای قدرتمندیه که برای این کار استفاده می‌شه.

معماری وب: باید با مفاهیم معماری وب مثل سرویس‌های وب، RESTful APIs، و MVC frameworks آشنا باشید.

 

۳) آشنایی با Responsive Design

با توجه به اینکه هر روز دستگاه‌های جدیدی مثل تلفن‌های هوشمند و تبلت‌ها به بازار می‌آیند، لازمه که وبسایت‌ها به طور خودکار به اندازه دستگاه کاربر سازگار باشند.

 

4) آشنایی با اصول UX/UI Design

یک طراح سایت باید از اصول طراحی تجربه کاربری (UX) و رابط کاربری (UI) آگاه باشد. این امر شامل درک نیازهای کاربران، طراحی صفحات کاربرپسند و مرتبط، و ایجاد تجربه‌های کاربری مثبت است.

 

5) آشنایی با اصول سئو

سئو یعنی بهینه‌سازی موتورهای جستجو. برای تبدیل شدن به یک طراح سایت حرفه‌ای، باید اصول سئو رو بدونید و اون‌ها رو در طراحی وبسایت‌هاتون رعایت کنید. این شامل استفاده از کلمات کلیدی، ساختار لینک، و سرعت بارگذاری صفحات می‌شود.

بیشتر بخوانید  با طراحی سایت کتاب فروشی فرهنگ کتابخوانی کشور را بهبود ببخشید!

 

6) مهارت‌های ارتباطی و تجاری

یک طراح سایت نه تنها باید توانایی فنی داشته باشد، بلکه باید بتواند با مشتریان و تیم‌های دیگر ارتباط برقرار کند و نیازهای آن‌ها را درک کند. همچنین، باید اطلاعات تجاری مربوط به کسب و کارها را درک کند تا بتواند یک وبسایت مناسب برای آن‌ها طراحی کند.

 

7) توانایی حل مسئله

طراحی وب ممکنه با چالش‌های زیادی همراه باشه، از جمله مشکلات فنی و نیازهای متنوع کاربران. بنابراین، یک طراح سایت باید توانایی حل مسائل را داشته باشد و بتواند راه حل‌های مناسبی برای مشکلات مختلف پیدا کند.

 

به عنوان یک طراح سایت، این مهارت‌ها برای شما اساسی هستند تا بتوانید وبسایت‌هایی با کیفیت و قابل توجهی ایجاد کنید. همچنین، همیشه به روز بودن با تکنولوژی‌های جدید و رویکردهای طراحی وب نیز اهمیت دارد تا بتوانید با تغییرات بازار و نیازهای کاربران همگام باشید.

 

مدت زمان لازم برای تبدیل شدن به طراح سایت چقدر است؟

آیا دوست دارید یک طراح سایت حرفه‌ای شوید؟ آیا به این فکر می‌کنید که چه مدتی برای رسیدن به این هدف نیاز دارید؟ خب، این یک سوال جالبه که همه ما در ابتدای راه می‌پرسیم. بیایید در این متن به این سوال پی ببریم و ببینیم که چه مدتی برای تبدیل شدن به یک طراح سایت حرفه‌ای نیاز است.

 

فاکتورهای تعیین‌کننده مدت زمان

مدت زمان لازم برای تبدیل شدن به یک طراح سایت، بستگی به چندین فاکتور دارد که در زیر به بررسی آن‌ها می‌پردازیم:

 

1) تجربه قبلی

تجربه قبلی شما در زمینه طراحی وب و برنامه‌نویسی، تعیین‌کننده مهمی برای مدت زمان لازم برای تبدیل شدن به یک طراح سایت حرفه‌ای است. اگر قبلاً با HTML، CSS، و JavaScript آشنا بوده و تجربه‌هایی در این زمینه داشته باشید، ممکن است به راحتی و سریع‌تر بتوانید مهارت‌های لازم را یاد بگیرید.

 

2) زمان مطالعه و تمرین

مدت زمانی که به مطالعه و تمرین اختصاص می‌دهید نیز نقش مهمی در فرآیند یادگیری دارد. اگر بتوانید به مدت زمان زیادی به مطالعه منابع مختلف و انجام تمرین‌های عملی اختصاص دهید، می‌توانید سریع‌تر به مهارت لازم برای طراحی وب برسید.

 

3) منابع آموزشی

انتخاب منابع آموزشی مناسب نیز تأثیر مستقیمی بر روند یادگیری شما خواهد داشت. استفاده از منابع آموزشی با کیفیت و جامع می‌تواند به شما کمک کند تا به سرعت مهارت‌های لازم را به دست آورید.

 

4) میزان تفریح و استراحت

میزان استراحت و تفریح شما نیز تأثیر مهمی بر روند یادگیری دارد. استراحت مناسب و داشتن زمان‌های تفریحی به شما کمک می‌کند تا انرژی و انگیزه لازم برای یادگیری حفظ کنید و از سوختن شدن برای طراحی وب جلوگیری کنید.

 

مدت زمان تقریبی تبدیل شدن به یک طراح سایت حرفه‌ای

ممکن است بپرسید که مدت زمان دقیق برای تبدیل شدن به یک طراح سایت حرفه‌ای چقدر است.

به علت تفاوت‌های فردی و فاکتورهای مختلفی که گفته شد، این سوال به سادگی قابل پاسخ دادن نیست. اما به طور تقریبی، ممکن است بگوییم که اغلب افرادی که به جدیت و انگیزه کافی را دارند، بتوانند در یک تا دو سال به مهارت‌های لازم برای طراحی وب برسند. اما این تنها یک تخمین تقریبی است و ممکن است در موارد مختلف متفاوت باشد.

 

در نهایت، باید به این نکته توجه داشته باشید که طراحی وب یک مسیر طولانی و پیچیده است که نیاز به صبر، انگیزه، و پیگیری دارد. هیچ کس یک روزه به روز به یک طراح سایت حرفه‌ای تبدیل نمی‌شود، اما با تلاش و تمرین مداوم، می‌توانید به موفقیت‌های بزرگی در این حوزه دست پیدا کنید.

پس همین الان شروع کنید و هر روز کمی بهتر و بهتر شوید. به خودتون اعتماد کنید…

 

چگونه طراح سایت شویم؟ نقشه راه یادگیری طراحی سایت چیست؟

1) آشنایی با اصول پایه

قبل از هر چیز، باید با اصول پایه طراحی وب آشنا شوید. این اصول شامل HTML، CSS، و JavaScript می‌شود. HTML برای ایجاد ساختار صفحات وب، CSS برای ظاهر و استایل‌دهی و JavaScript برای افزودن تعاملات و پویایی به صفحات استفاده می‌شود.

 

2) مطالعه و آموزش

برای تبدیل شدن به یک طراح سایت حرفه‌ای، باید به صورت مداوم مطالب مرتبط با طراحی وب را مطالعه و آموزش ببینید. می‌توانید از کتب، آموزش‌های آنلاین، ویدئوها، و دوره‌های آموزشی حضوری استفاده کنید.

 

بیشتر بخوانید  ۵ راه برای کسب درآمد ماهانه +۲۰۰ میلیون تومان به واسطه طراحی سایت مشابه دیوار

3) انجام پروژه‌های عملی

یکی از بهترین راه‌ها برای یادگیری و پیشرفت در طراحی وب، انجام پروژه‌های عملی است. این پروژه‌ها می‌توانند شامل طراحی وبسایت‌های شخصی، پروژه‌های مدرسه یا دانشگاه، یا حتی پروژه‌های آزاد باشند. انجام این پروژه‌ها به شما کمک می‌کند تا مهارت‌های خود را عملی کنید و به راحتی به موارد جدید و چالش برانگیز برخورد کنید.

 

۴) استفاده از ابزارهای مرتبط

برای تبدیل شدن به یک طراح سایت حرفه‌ای، باید با ابزارهای مختلف مرتبط با طراحی وب آشنا شوید. این ابزارها می‌توانند شامل ویرایشگرهای کد متن باز مثل Visual Studio Code یا Sublime Text، ابزارهای طراحی مثل Adobe XD یا Sketch، و ابزارهای توسعه وب مانند Chrome Developer Tools باشند.

 

5) شرکت در جوامع طراحی وب

شرکت در جوامع طراحی وب، مثل انجمن‌ها و گروه‌های طراحی وب، می‌تواند به شما کمک کند تا با دیگران در ارتباط باشید، از تجربیات آن‌ها استفاده کنید، و از آخرین روند‌ها و فناوری‌های مرتبط با طراحی وب آگاه شوید.

 

6) توسعه مهارت‌های فنی و نرم‌افزاری

برای تبدیل شدن به یک طراح سایت حرفه‌ای، باید به توسعه مهارت‌های فنی و نرم‌افزاری خود توجه کنید. این شامل به روز بودن با آخرین تکنولوژی‌ها و فریمورک‌های طراحی وب، مهارت‌های مدیریت پروژه، مهارت‌های ارتباطی، و مهارت‌های مدیریت زمان می‌شود.

 

7) ارزیابی و بهبود

با توجه به پیشرفت و تلاش‌های خود، مهم است که به صورت دوره‌ای عملکرد و مهارت‌های خود را ارزیابی کنید و سعی کنید در نقاط ضعف خود بهبودی بیاورید. این فرآیند پیوسته بهبود، کمک می‌کند تا به طراح سایتی حرفه‌ای تر تبدیل شوید.

 

تبدیل شدن به یک طراح سایت حرفه‌ای نیازمند تلاش و پشتکار است. با اعمال این نقشه راه و تمرکز بر مهارت‌های فنی و نرم‌افزاری خود، می‌توانید به موفقیت در این حرفه دست یابید. همچنین، هیچ چیز از تجربه عملی و انجام پروژه‌های واقعی جایگزین نمی‌شود، بنابراین به یاد داشته باشید که همیشه از فرصت‌های موجود برای تمرین و پیشرفت خود استفاده کنید.

 

با شرکت در دوره جامع طراحی سایت بدون کدنویسی، شما می‌توانید مهارت‌های لازم برای طراحی سایت را به صورت حرفه‌ای یاد بگیرید. این دوره، به شما کمک می‌کند تا با اصول پایه طراحی وب آشنا شده و با استفاده از ابزارهای مدرن، وبسایت‌هایی با طراحی شگفت‌انگیز ایجاد کنید.
علاوه بر این، با بهره‌مندی از مهارت‌های به دست آمده، می‌توانید به درآمد ماهانه بیش از ۲۰۰ میلیون تومان در ماه دست یابید.

مدرس این دوره، سیدمصطفی باقی، با تجربه و معتبر در زمینه طراحی وب است و با ارائه آموزش‌های کاربردی و عملی، به شما کمک می‌کند تا به یک طراح سایت حرفه‌ای تبدیل شوید.

 


شما هم مثل من می‌خواید به جمع افرادی بپیوندید که با طراحی سایت بدون دردسر کدنویسی، درآمد خودشون رو به +۲۰۰ میلیون تومان در ماه برسونن؟ آها، بله، می‌دونم که دوست دارید!
من سیدمصطفی باقی هستم، مدرس دوره جامع آموزش طراحی سایت بدون کدنویسی. در این دوره، قدم به قدم بهتون نشون میدم چطوری با اصول صحیح طراحی، به سادگی و با لذت، سایت‌های حرفه‌ای رو بدون هیچ گونه کدنویسی ایجاد کنید.
با من همراه باشید و از راهنمایی‌های من استفاده کنید. وقتی که دوره رو تموم کنید، شما هم مثل دیگران می‌تونید از این مهارت برای ایجاد سایت‌های حرفه‌ای و کسب درآمد بیشتر بهره‌مند بشید.
پس دیگه وقت تعلل نیست! همین الان ثبت‌نام کنید و به سمت موفقیت حرکت کنید. منتظر حضور گرمتون هستم!
با احترام،
سیدمصطفی باقی

پست های مرتبط

مطالعه این پست ها رو از دست ندین!
آموزش Vue JS

آموزش Vue JS + آموزش رایگان مقدماتی ویو جی اس

آنچه در این پست میخوانید مقدمهمعرفی Vue JS و چرا باید آن را یاد بگیریم؟تاریخچه و توسعه Vue JSنصب و…

بیشتر بخوانید
آموزش رایگان صفر تا صد jQuery

آموزش رایگان صفر تا صد jQuery

آنچه در این پست میخوانید مقدمه‌ای بر jQuery و اهمیت آن در توسعه وبمعرفی ابزار jQueryامکانات و قابلیت‌های jQueryنصب و…

بیشتر بخوانید
Javascript + آموزش

آموزش کد نویسی Javascript + آموزش جاوا اسکریپت از صفر تا صد

آنچه در این پست میخوانید مقدمه: آشنایی با JavaScriptتاریخچه و اهمیت JavaScriptنقش JavaScript در توسعه وبتفاوت بین JavaScript، HTML، و…

بیشتر بخوانید

نظرات

سوالات و نظراتتون رو با ما به اشتراک بذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای امنیت، استفاده از سرویس reCAPTCHA گوگل مورد نیاز است که تابع Privacy Policy and Terms of Use است.

آیا میدانستید که میتوان با طراحی سایت فیلم و سریال ماهانه بیش از ۲۰۰ میلیون تومان درآمد داشت؟
آیا میدانستید که میتوان با طراحی سایت فیلم و سریال ماهانه بیش از ۲۰۰ میلیون تومان درآمد داشت؟
مشاهده بیشتر