توضیحات

درصد پیشرفت دوره: % 10
فارسی
۴۰ ساعت
غیر حضوری
ندارد
20 جلسه
تیکت، واتساپ، تلگرام
مشاهده آنلاین
مقدماتی تا پیشرفته

آیا میدونستید که میشه با یادگیری درست طراحی سایت بدون کدنویسی ماهانه +۲۰۰ میلیون تومان درآمد خالص داشت؟

این یک رویا نیست! حقیقت است… فقط کافیه ماهانه ۴ پروژه طراحی سایت ۵۰ میلیون تومانی بگیرید و این رقم رو تیک بزنید! البته به همین سادگی هم نیست. (جلوتر بیشتر توضیح میدم…)

این دوره برای چه کسانی مناسب است؟

  • کسانی که میخواهند فارق از زمان و مکان کار کنند و محل و زمان کارشان در اختیار خودشان باشد.
  • کسانی که میخواهند حتی در حین تفریح کار کنند و درآمد داشته باشند.
  • کسانی که علاقه‌ای به داشتن رئیس و آقا بالاسر ندارند و میخواهند مستقل و آزاد باشند.
  • کسانی که درآمد‌های بالا میخواهند و به حقوق‌هایی مثل حقوق کارمندی و… راضی نیستند.
  • کسانی که رویا‌ها و برنامه‌های بزرگی برای آینده‌شان دارند و میخواهند به آن‌ها برسند…

این دوره برای چه کسانی مناسب نیست؟

  • کسانی که میخواهند همیشه بدهی داشته باشند و هر ماه چشم به انتظار حقوقشان باشند.
  • کسانی که میخواهند رئیس داشته باشند و نمیتوانند رئیس خود باشند.
  • کسانی که رویایشان در حد پراید و تیبا است و رویاهای بزرگی ندارند!
  • کسانی که باور به توانستن ندارند و از خود و جامعه نا امید هستند!
  • کسانی که همه را از جمله دولت، پدر و مادر و… مقصر میدانند و نمیخواهند مسئولیت زندگی خود را قبول کنند…

در صورتی که جواب شما به سؤالات بخش دوم منفی است با قطعیت تمام این دوره برای شما مناسب است!

فهرست مطالب

درآمد یک طراج سایت چقدر است؟

در دوره جامع آموزش طراحی سایت بدون کدنویسی جدا از اینکه اصول طراحی سایت رو یاد میگیرید تا پروژه‌های ۰ تا ۱۰۰ رو خودتون به تنهایی اجرا کنید، یاد میگیرید خودتون بازاریاب و فروشنده خدمات طراحی سایت‌تان باشید!

حقوق طراح سایت در سال ۱۴۰۳ در ایران

اگر بخواهید به عنوان یک طراح سایت در شرکتی استخدام بشید میانگین حقوق شما بین ۱۳ الی ۲۰ میلیون تومان خواهد بود.

اما در اینجا انتظاری که از شما پس از گذارندن دوره میرود این است که مستقل کار کنید و پس از ۱ الی نهایتا ۲ سال به درآمدی ۱۰ الی ۲۰ برابر بیشتر از حقوق یک طراح سایت در ایران دست پیدا کنید!

شرایط مورد نیاز برای استخدام شدن به عنوان طراح سایت

در صورتی که بخواهید به عنوان طراح سایت در جایی استخدام بشید، جدا از مهارت‌ها و سرفصل‌های این دوره جامع بسته به سمت استخدامی نیاز دارید تا زبان های برنامه نویسی متفاوتی را یاد بگیرید… مثلا برای استخدام به عنوان طراح سایت وردپرس شما باید زبان‌های برنامه نویسی PHP, JAVASCRIP و همچنین کد نویسی HTML 5 و CSS3 را به همراه ساختار کدنویسی و توسعه WordPress را بلد باشید و مسلط باشید!

این در حالی است که اگر بخواهید بر اساس متد اینجانب (سیدمصطفی باقی) پیش بروید هرگز نیازی به یادگیری این موارد برای کسب درآمد از طراحی سایت را نخواهید داشت و هرگز به استخدام شدن به عنوان طراح سایت نیازی نخواهید یافت!

درآمد طراحان سایت در ایران چگونه است؟

بهتره بریم سراغ مباحث جذاب این بخش! درآمد طراحان سایت در ایران چگونه است؟ جدا از بخش کارمندی به عنوان طراح سایت که پیش تر راجب آن صحبت کردیم… شما به عنوان طراح سایت عملا یک فریلنسر خواهید بود!

حال به عنوان شخصی که فریلنسر نام دارد (شغل آزاد) اختیار زمانی و مکانی کسب و کارتان دست شما خواهد بود! همچنین مسائلی مثل سطح درآمد، امنیت شغلی و… همگی به عهده شما خواهد بود! برای همین است که در اول توضیحات این دوره به این اشاره کردم که اگر فردی مسئولیت پذیر نیستید این دوره مناسب شما نخواهد بود!

درآمد طراحی سایت به چه عواملی بستگی دارد؟

اگر این موضوع رو تو گوگل سرچ کنید، توضیحات زیادی در این باره هست و فاکتور‌ها و معیار‌های زیادی را لیست میکنند!

ولی بزارید تجربه ۱۰ ساله‌ام رو بهتون بگم…

تنها عامل تعیین کننده درآمد طراحی سایت چیزی نیست به جز برند سازی شما! عواملی مثل چه مقدار در حوزه کاری‌تان برند هستید؟ (مطرح هستید؟) چقدر اعتبار دارید؟ چند سال است در این حوزه فعالیت دارید و…

پس از این به بعد هر فاکتور و معیاری را که راجب درآمد طراحی سایت و طراح سایت شنیده اید و خوانده‌اید را دور بریزید و تنها این معیار را به عنوان پیش فرض در نظر بگیرید… همونطور که در بخش اول گفتم که:

آیا میدونستید که میشه با یادگیری درست طراحی سایت بدون کدنویسی ماهانه +۲۰۰ میلیون تومان درآمد خالص داشت؟
این یک رویا نیست! حقیقت است… فقط کافیه ماهانه ۴ پروژه طراحی سایت ۵۰ میلیون تومانی بگیرید و این رقم رو تیک بزنید! البته به همین سادگی هم نیست. (جلوتر بیشتر توضیح میدم…)

همه چیز به برند سازی و جایگاه سازی شما به عنوان یک طراح سایت بستگی دارد!

با یادگیری طراحی سایت به استقال و آزادی مالی برسید!

با یادگیری اصولی طراحی سایت بدون کدنویسی، رویای تفریح و در عین حال کسب درآمد را به واقعیت تبدیل کنید! فقط کافیست مسیر را اصولی و حرفه‌ای یاد بگیرید...

آزادی مالی در دستان شما...

با یادگیری طراحی سایت به آزادی مالی برسید و از رسیدن به رویا‌ها و اهدافتان در زندگی لذت ببرید.
میخوام به آزادی مالی برسم...

مهارت‌ها و ابزارهای لازم برای طراحی سایت کدام است؟

قبل اینکه از لیست مهارت‌های بلند بالای اورده شده در بالا بترسید بزارید خیالتون رو راحت کنم: قرار نیست هیچ کدوم رو یاد بگیرید! بعدش بگم اگه بخواید به طور عادی طراحی سایت رو یاد بگیرید اضافه بر مهارت‌های بالا چیزی حدود ۷ الی ۸ مهارت دیگه رو نیز لازم دارید یاد بگیرید…

بزارید در ادامه راجب مهارت‌هایی که برای طراحی سایت بدون کدنویسی لازم دارید بیشتر صحبت کنیم.

ابزار‌های لازم برای طراحی سایت

به صورت کلی بخوام راجب ابزار‌های مورد نیاز یک طراح سایت صحبت کنم شما به صورت پایه به یک لپ تاپ یا کامپیوتر و اینترنت نسبتا پرسرعت نیاز دارید و تمام! اما اگه بخواید به صورت حرفه‌ای و تمام وقت به عنوان یک طراح سایت کار کنید داستان کمی متفاوت میشه و باید ابزار‌هایی مثل مانیتور اضافه، کیورد، لپ تاپ حرفه‌ای، صندلی مناسب (گیمینگ) و… رو نیز تهیه کنید.

دقت کنید که ابزارهای لازم تغییری نکرده! فقط سطح رفاه شما رو تعیین میکنند…

پس برای یادگیری طراحی سایت و تبدیل شدن به طراح سایت شما فقط به یک لپ تاپ و اینترنت نیاز دارید (و قطعا توانایی کار با لپ تاپ…)

مهارت‌های مورد نیاز برای تبدیل شدن به یک طراح سایت

به عنوان کسی که از سن ده سالگی در حوزه وب‌سایت و اینترنت فعالیت مستمر و حرفه‌ای داشتم باید بگم مهارت‌های نامحدودی برای یادگیری هست و جوری این صنعت در حال پیشرفته که اگر شما امروز مهارتی رو یاد بگیرید فردا حداقل ۱۰ مورد جدید برای یادگیری پدیدار میشه!

تجربه‌ای که حدود ۸ سال من و درگیر خودش کرد و همچنین خیلی‌ها رو در این عرصه سال‌ها درگیر میکنه دقیقا همینجاست! افراد در این صنعت مدام به دنبال افزایش مهارت‌ها و یادگیری مهارت‌های جدید هستند…

ولی بزارید راه حل رو با یک نقل قول از بروس لی بگم…

من از کسی که ۱۰ هزار فن رو یک بار تمرین کرده نمیترسم، من از کسی میترسم که یک فن رو ۱۰ هزار بار تمرین کرده!

گرفتید؟ خیلی ساده است… اینجا قرار نیست شق القمر کنیم… قراره سایت‌هایی در رده اول جهانی طراحی کنیم و مدام بریم سراغ پروژه بعدی! پس دنبال مهارت‌های عجیب و غریب نباشید وگرنه بیهوده و بی حاصل عمرتونو اتلاف میکنید.

امتیاز اصلی خودتون رو بدونید! طراحی سایت و کسب درآمد از طراحی سایت… هیچ هدف دیگه‌ای نباید این وسط باشه.

همینکه شما بتونید یک سایت‌ی رو از صفر تا صد بر اساس علایق و ایده‌های مد نظرتون پیاده سازی و طراحی کنید کافیه.

بهترین نرم افزار طراحی سایت بدون کدنویسی

سی ام اس یا سیستم مدیریت محتوا چیست؟

سی ام اس یا CMS به معنی سیستم مدیرت محتوا میباشد. حالا سیستم مدیریت محتوا یعنی چی و چه کاربردی دارد؟
بخوایم خیلی ساده بگیم، سیستم مدیریت محتوا یا CMS برنامه ایه که نصب میکنید و این برنامه به شما این امکان رو میده که بدون داشتن هیچ دانش برنامه نویسی و تخصص در حوزه طراحی سایت، سایت خودتون رو بزنید و در اون شروع به تولید محتوا و فروش محصولات یا خدماتتون بکنید.
امروزه سی ام اس های زیادی اعم از رایگان و پولی وجود دارند که هرکدوم با اهداف مختلفی برنامه ریزی و پایه ریزی شدن، یعنی به طور کلی نمیتونید هر نوع وب سایتی رو با هر CMS ی که دوست داشتید راه اندازی کنید!

نحوه کارکرد سیستم مدیریت محتوا

اول بزارید بگم ساخت یک سایت چجوریه تا بتونم راحت تر بگم سیستم مدیریت محتوا یا CMS چجوری کار میکنه…
برای ساخت وب سایت شما اول باید HTML و CSS رو بلد باشید، همونطور که تو تعاریف اولیه این پست جامع هم اوردم، راجب وب سایت های استاتیک صحبت کردم.
ساختار اولیه سایت ها به صورت استاتیک و تحت فایل هستش! حالا برای داینامیک کردن این ساختار ما نیاز به یک برنامه مرکزی داریم تا درخواست ها رو مدیریت کنه و سایت ما رو داینامیک کنه.
این برنامه همون CMS هستش، حالا سیستم مدیریت محتوا با ساختار سه مرحله ایه Model, View, Controller یا به عبارت مخفف MVC درخواست هایی رو که به سایت ما میات رو مدیریت میکنه و محتوا / صفحات رو به کاربران نمایش میده!

ابزار و دانش لازمه استفاده از سی ام اس ها چیست؟

اول از همه یه لپ تاپ یا کامپیوتر و بلد بودن کار باهاش…

بعدش هر سی ام اس یا سیستم مدیریت محتوا یک سری پیش نیاز هایی داره.
هر سیستم مدیریت محتوا بر اساس یک زبان برنامه نویسی نوشته شده و اون هاستی که قصد دارید سایتتون رو داخلش بیارید باید از زبان برنامه نویسی سیستم مدیریت محتوای شما پشتیبانی کنه.
مثلا سیستم مدیریت محتوای وردپرس بر اساس زبان برنامه نویسی PHP نوشته شده که شما باید هاستی که برای راه اندازی سایتت تهیه میکنی از PHP پشتیبانی کنه.
به جز زبان برنامه نویسی، ورژن پشتیبانی اون زبان برنامه نویسی هم مهمه!
اگه قصد دارید از وردپرس استفاده کنید که احتمالا هم همینه وگرنه دنبال آموزش وردپرس نبودید، پیشنهاد میکنم از بخش های قبلی این پست مرجع در هاستینگ نت افراز ثبت نام کنید و میزبانی سایتتون رو به اونها بسپارید چون سرور هاشون همیشه از آخرین نسخه PHP پشتیبانی میکنند و برای سیستم مدیریت محتوای وردپرس کاملا بهینه شده هستند.

چرا باید از سیستم مدیریت محتوا یا CMS استفاده کنیم؟

خیلی ساده است! شما بخوای بدون استفاده از CMS ها یه سایت 10 صفحه ای بزنی، به جز محتوات فقط باید 5 روز درگیر کدنویسی HTML باشی تا بتونی محتوات رو نمایش بدی!
حالا فرض کنیم بخوای جایی رو تغییر بدی…
دیگه واویلاست!
از طرفی سرعت سایت های استاتیک که دیگه مثل لاک پشت هستند! چرا؟ چون رو سایت های داینامیک و سیستم های مدیریت محتوا ابزار های خفن و تخصصی برای افزایش سرعت سایت نصب میشه.

مزایای اصلی سیستم مدیریت محتوا برای بازاریابی آنلاین چیست؟

برای بازاریابی آنلاین بهترین سیستم مدیریت محتوا سیستمی هست که قابلیت خصوصی سازی و انعطاف پذیری بالایی داشته باشه.
همچنین در کنار قابلیت انعطاف پذیری باید سیستم مدیریت محتوا امکان هوشمند کردن پیشنهادات رو در سایت ما داشته باشه یا حداقل پتانسیل های لازمه رو داخل خودش داشته باشه…
پس اگه به هر دلیلی میخواید چیزی رو به غیر از وردپرس انتخاب کنید حتما به این نکات توجه کنید.
از طرفی سیستم های مدیریت محتوا میتونن بازاریابی آنلاین رو برای ما تبدیل به یک تجربه لذت بخش و جذاب کنند و کلی در زمان ما صرفه جویی کنند پس باید در انتخاب اونها دقت کرد.

برترین سیستم های مدیریت محتوا

امروزه بیش از ده ها سیستم مدیریت محتوا ی مطرح در سر تا سر جهان وجود دارد و هر کدام اهداف خاصی را در بازاریابی آنلاین دنبال میکنند.
از انجمن ساز ها گرفته تا سیستم های مدیریت فایل و آپلود و دانلود، سیستم های فروشگاهی و…
اما در اینجا هدف ما معرفی برترین سیستم های مدیریت محتوا با کاربردهای انعطاف پذیر برای بازاریابی آنلاین هست.
بزارید باهاتون صادق باشم، جوملا و صدتا سیستم دیگه هیچ کدوم هیچ جوره به گرد پای وردپرس هم نمیرسن!
ده سال پیش هم همین بوده، الان اوضاع دیگه خفن تر هم شده…
وردپرس با اقتدار تمام در صدر جدول سیستم های مدیریت محتوا داره پادشاهی میکنه، وردپرس جوریه که حتی همین الان هم ممکنه آمازون بیات اعتراف کنه که هسته اصلی سیستم ما وردپرس هستش!
پس دنبال سیستم مدیریت محتوای دیگه ای نباشید.
با اقتدار فقط وردپرس!

سیستم مدیریت محتوا وردپرس چیست؟

خب خب، بالاخره رسیدیم به جذاب ترین بخش های این پست مرجع، یعنی وردپرس محبوب و دوست داشتنی، چیزی که به خاطرش این همه نوشتم و شما هم به خاطرش این همه مقاله رو خوندی…
اما همونطور که تو عنوان گفتم صفر تا صد آموزش وردپرس + آموزش راه اندازی سایت با وردپرس (مبتدی تا پیشرفته)، برای همین مجبور بودم این همه مقدمه چینی کنم تا برسم به اینجا ها (که البته هنوز هم وارد اصل داستان نشدیم…)
ولی فرض من برای آموزش وردپرس از صفر تا صد هستش! یعنی حتی کسایی که نمیدونن سایت چیه! چی برسه وردپرس. برای همین هم همون اول گفتم اگر مطالب رو حس کردید بلدید و میدونید میتونید مستقیم برید سراغ بخشی که میخواید.
و اما بریم سراغ CMS وردپرس (WordPress)، همونطور که تو بخش قبل با سیستم های مدیریت محتوا آشنا شدید، وردپرس معروف ترین و محبوب ترین سیستم مدیریت محتوای تاریخ وب سایت هستش و همچنان بیش از ده ساله که در صدر جدول در حال سلطنته.
سیستم های مدیریت محتوا عمدتا انعطاف پذیر نیستند و هر کدوم برای اهداف خاصی طراحی شدن ولی وردپرس بر خلاف بقیه سیستم های مدیریت محتوا کاملا انعطاف پذیر بوده و تقریبا میشه باهاش هر هدفی رو دنبال کرد…

مزایای استفاده از سیستم مدیریت محتوای وردپرس

همونطور که پیش تر گفتم، سیستم های مدیریت محتوا عمدتا انعطاف پذیری پایینی دارند و نمیشه باهاشون هر سیستمی رو پیاده سازی کرد.
مثلا با سیستم مدیریت محتوای MyBB شما فقط میتونید انجمن بسازید و نمیتونید اون رو به سادگی تبدیل به وبلاگ و فروشگاه کنید!
اما وردپرس به صورت پیشفرض وبلاگ سازه و به سادگی نصب Woocommerce قابلیت تبدیل شدن به یک فروشگاه اینترنتی رو داره، اگر هم یک انجمن رو در کنارش بخواید یه BBPress یا BudyPress کارتون رو راه میندازه. به همین سادگی!
حالا جلوتر بیشتر از معجزات این وردپرس میگم…

چرا باید از سیستم مدیریت محتوای وردپرس استفاده کنیم؟

بزارید سوال رو با سوال جواب بدم…
چرا از وردپرس استفاده نکنیم؟
هم رایگانه، بی نهایت پلاگین و افزودنی رایگان و پولی داره، میلیون ها سایت به واسطه وردپرس پشتیبانی میشن، توسط هزاران برنامه نویس و هکر حرفه ای مدام در حال به روز رسانی و ایمن سازیه، هزاران شرکت در حال توسعه و سرمایه گذاری روی وردپرس هستند و…
این دلایل کافی نیست؟ کدوم یکی از سیستم های مدیریت محتوا همچین ویژگی ها و مشخصاتی دارند که وردپرس داره؟ هیچی! صفر!

دلیل این همه محبوبیت وردپرس چیست؟

میشه گفت یکی از بزرگترین دلایل محبوبیت وردپرس از ابتدا راحتی استفاده از اون بوده…
یعنی شما فقط کافیه بلد باشی کمی با کامپیوتر و محیط نرم افزار ها کار کنی، دیگه کار با وردپرس برات مثل آب خوردن میشه و از طرفی آموزش وردپرس تو اینترنت خیلی فراوونه و تقریبا به تمام زبان های دنیا پیدا میشه و توسط کاربر ها پشتیبانی میشه!
اگرچه خود وردپرس پشتیبانی نداره، ولی کاربر های اون یک جامعه عظیم پشتیبانی همدلانه ای رو ساختن که از هزار تا پشتیبانی سیستمی و سازمانی بهتره و این هم میتونه یکی دیگه از دلایل محبوبیت سیستم مدیریت محتوای وردپرس باشه.

اصلا این وردپرس از کجا اومده؟

وردپرس توسط تیم اتومتیک در سال 2003 (20 سال پیش) ساخته شده. بیشتر وردپرس یک وبلاگ ساز هستش!

اگر به سایت اصلی وردپرس یعنی WordPress.Com یک سر بزنید میبینید وردپرس در اصل یک سیستم وبلاگدهی بوده! در ابتدا وردپرس یک سیستم وبلاگ ساز رایگان بود که با استقبال بی نظیری رو به رو شد که بعد ها به شکل وردپرس فعلی (البته ورژن های اولیه) تحت عنوان سیستم مدیریت محتوای وردپرس برای عموم منتشر شد.

آموزش صفر تا صد طراحی سایت با وردپرس و المنتور

با یادگیری اصولی طراحی سایت با وردپرس و المنتور، هر سایتی رو که دوست دارید طراحی کنید اون هم بدون نیاز به کد نویسی و فرایند‌های پیچیده طراحی سایت و برنامه نویسی...

وردپرس رو قورت بده!

با شرکت در دوره جامع آموزش طراحی سایت بدون کدنویسی به استاد وردپرس و المنتور تبدیل شوید...
میخوام وردپرس رو یاد بگیرم

آموزش طراحی سایت بدون کدنویسی با المنتور و المنتور پرو

وقتی راجب طراحی سایت بدون کدنویسی صحبت میکنیم راه‌های مختلفی سر راه ما قرار میگیره که معمولا بسته به نیاز و اهدافی که داریم میتونیم بین اون‌ها یکی رو انتخاب کنیم…

فرایند سنتی طراحی سایت بدون کدنویسی دیگه به نظرم منسوخ شده! و یک راه اصولی و دقیق بیشتر نداریم: طراحی سایت بدون کدنویسی با وردپرس.

حالا تو طراحی سایت بدون کدنویسی با وردپرس هم راه‌های متعددی سر راه ما قرار میگیره…

فرایند طراحی سایت بدون کدنویسی با وردپرس

دقت کنید وقتی میخواید سایتتون رو طراحی کنید باید قبل از هر چیزی امکانات و بخش‌های مختلف و صفحات مختلف مد نظرتون رو لیست کنید… دقیقا چه چیزهایی میخواید و باید چجوری باشه؟ که تو این دوره ساختار رو بهتون کاملا یاد میدم و آموزش میدم که قبل از اجرای سایت تک تک صفحات رو طراحی اولیه کنیم و بعدا بیایم پیاده سازی کنیم!

که کل بخش اول دوره جامع (۱۵۰-۱۶۰ جلسه) راجب این هست که چطور صفحات مدنظرمون رو طراحی و پیاده سازی کنیم و در بخش بعدی باید بلد باشید که چجوری هر قابلیت رو پیاده سازی و اجرا کنید…

مثلا میخواید یه بخش همکاری در فروش به سایت مد نظر اضافه کنید… باید این رو بلد باشید که بدون نیاز به کدنویسی این قابلیت رو به سایت اضافه کنید.

ابزار طراحی سایت بدون کدنویسی

برای طراحی سایت بدون کد نویسی با وردپرس، برای بخش اول (طراحی ظاهری) گزینه‌های متعددی مثل WPBakery, Elemntor و… هستش… که این ابزارها به عبارت تخصصی صفحه ساز یا Page Builder نام دارند.

حقیقتا WpBakery خیلی جذاب تر و خفن تر از Elemntor هستش ولی متاسفانه در مقابل سنگین تر، پشتیبانی ضعیف تر، منابع کمتر، منابع آموزشی داخل و پشتیبانی داخلی کمتر و ضعیف تر از المنتور هستش و در نقطه مقابل Elemntor به شدت پشتیبانی قدرتمندی داره همچنین منابع و اطلاعات فراوانی راجبش در سطح اینترنت چه به فارسی و چه انگلیسی وجود داره.

کلیت کار با صفحه ساز‌ها رو تو این دوره بر مبنای المنتور یاد میگیرید، حالا اگه دوست داشتید از Visual Composer یا همون WPBakery یا هر صفحه ساز دیگه‌ای استفاده کنید فرقی نداره! ساختار یکسانه…

پس زیاد درگیر این ابزار نباشید! چون فقط یک قدم ساده است…

طراحی سایت داینامیک (پویا) بدون کدنویسی!

بزارید قبل از هر چیزی با انواع دسته بندی وب سایت‌ها آشنا بشیم…

انواع وب‌سایت کدام است؟

به طور کلی شاید بیش از صد دسته بندی برای انواع سایت ها داشته باشیم…

ولی با توجه به تجربه بیش از یک دهه اخیری که در حوزه طراحی سایت داشتم که سبب شد ده ها هزار سایت رو مدام و مستمر ببینم و آنالیز کنم میشه یه جوری وب سایت ها رو به 18 دسته بندی کلی تقسیم کرد…

حالا این دسته بندی به چه درد میخوره؟

اول بزار بگم، بعد میگم چرا…

  1. سایت های وابسته مثل ebay, divar و…
  2. سایت های بایگانی مثل Archive.org
  3. وبلاگدهی ها مثل وردپرس، رزبلاگ، بلاگفا و…
  4. هاستینگ ها مثل نت افراز
  5. شبکه های اجتماعی و پیام رسان ها مثل تلگرام و اینستاگرام
  6. سایت های فروشگاهی مثل دیجیکالا و آمازون
  7. سایت های خبری مثل یاهو
  8. سایت های آموزشی مثل آکادمی سیدمصطفی باقی
  9. سایت های دانلود مثل پرند مدیا
  10. سایت های تفریحی و سرگرمی مثل پارس پیکچر
  11. سایت های استخدامی مثل جاب اینجا
  12. سایت های رزومه ساز مثل کاربوم
  13. وب سایت های آزمون آنلاین
  14. وب سایت های شخصی
  15. وبسایت های سیاسی مثل Khamenei.ir
  16. موتورهای جستجوگر مثل گوگل
  17. وبسایت های دارک وب
  18. وبگاه‌های ویکی مثل ویکی پدیا
  19. و…

خب، حالا این دسته بندی به چه درد میخوره؟

خیلی ساده است، اگه میخوای سایت وردپرسی بزنی که قطعا همینه و همین الانشم برای صفر تا صد آموزش وردپرس اینجایی دو حالت داره:

  1. ایده ای برای راه اندازی وبسایتت داری
  2. برای راه اندازی وبسایتت ایده نداری

حالا این 18 دسته بندی تو هر 2 حالت کمکت میکنه!

ایده داری، ایده ات رو بهبود ببخشی…

ایده نداری، ایده بگیری. و خبر خوب اینه که میتونی تقریبا همه این ۱۸ دسته بندی سایت رو بدون نیاز به کدنویسی از ۰ تا ۱۰۰ به تنهایی طراحی کنی!

طراحی سایت پویا / داینامیک

سایت های داینامیک سایت هایی هستند که عملا محتوا های اون ها و صفحات اون ها وجود خارجی ندارند…

مثلا همین سایت خودمون آکادمی سیدمصطفی باقی، وقتی دارید این پست مرجع رو راجب آموزش وردپرس و آموزش راه اندازی سایت با وردپرس میخونید، عملا چنین صفحه ای داخل فایل های سایت ما وجود نداره!

صرفا داره توسط یک برنامه ای به نام WordPress این اطلاعات از یک فایل ثابت لود میشه (کل سایت)

این میشه گفت یه تعریف خیلی ساده و کوتاه از سایت های داینامیک…

طراحی سایت ایستا / استاتیک

وبسایت های ایستا یا استاتیک دقیقا برعکس سایت های داینامیک هستند، یعنی تک تک صفحاتی که تو اون سایت ها نگاه میکنید داخل سرور اون سایت وجود خارجی دارند و هیچ برنامه ای مسئول اجرای اونها نیست و شما مستقیما دارید فایلی رو مشاهده میکنید (از لحاظ تکنیکی)

آموزش طراحی سایت داینامیک بدون نیاز به کدنویسی

خبر خوب اینه که تو این دوره قراره بهتون یاد بدم که چجوری تقریبا در ۹۹٪ پروژه‌هاتون بدون نیاز به کدنویسی و برنامه نویسی وب‌سایت‌های پویا و داینامیک حرفه‌ای بسازید! این مهارتیه که هر کسی بهتون آموزش نمیده… ولی دقیقا اصل ماجرا همینجاست!

سرفصل‌های دوره جامع طراحی سایت بدون کدنویسی

میخوام همین الان در دوره جامع آموزش طراحی سایت بدون کدنویسی شرکت کنم...

با شرکت در این دوره ۲ ساله میتوانید تا پایان دوره به درآمد ماهانه مثبت ۲۰۰ میلیون تومان دست پیدا کنید!

مدرس دوره جامع آموزش طراحی سایت بدون کدنویسی کیست؟

سیدمصطفی باقی - فروش 10 برابری در اینستاگرام

سیدمصطفی باقی با سابقه بیش از ۱۰ سال در طراحی سایت و دیجیتال مارکتینگ

  • مسلط به زبان‌های برنامه نویسی تحت وب نظیر PHP, JAVASCRIPT
  • مسلط به HTML, CSS, JQuery, VueJS
  • بیش از ۱۰ سال سابقه برنامه نویسی تحت وب
  • مهندس نرم افزار کامپیوتر
  • نویسنده بیش از ۱۰۰ مقاله تحت وب
  • سابقه همکاری با انجمن سفالگران ایران
  • سابقه برنامه نویسی سیستم معروف بلاگ ریدر
  • مسلط به زبان برنامه نویسی Python
  • مسلط به سئو سایت و طراحی سایت

پاسخ سوالات متداول درباره دوره جامع آموزش طراحی سایت بدون کدنویسی

هدف این دوره رسیدن به درآمد +۲۰۰ میلیون تومان درماه از طریق طراحی سایت بدون کدنویسی میباشد، از این رو این دوره شامل تمرینات عملی زیادی میباشد لذا مدت زمان در نظر گرفته شده برای دوره حدود ۲ سال میباشد.

در صورتی که ۲ سال از زمان ثبت نام شما در دوره جامع آموزش طراحی سایت بدون کدنویسی بگذرد و در این ۲ سال به نتیجه وعده داده شده نرسیده باشید ضمانت بازگشت وجه ۲۰۰٪ آکادمی سیدمصطفی باقی را دریافت خواهید کرد و ۲ برابر مبلغ ثبت نامی به شما برگشت داده خواهد شد...

کافیه یک بار بهم اعتماد کنید، قول میدم دفعه اول و آخر همکاریتون با من نباشه، من سرتاسر مسیر تا رسیدن به درآمد +۲۰۰ میلیون تومانی همراه شما خواهم بود.

گروه و کانال پشتیبانی دوره و آموزش‌ها، قدم قدم شما رو همراهی میکنم تا به نتیجه برسید...

فقط ۱٪ بهم فرصت بدید، ۹۹٪‌ش رو خودم بدست میارم.

شرط بازگشت وجه اینه که شما ۲ سال از زمان ثبت نامتون گذشته باشه و مطابق نقشه راه دوره، دوره رو مشاهده کرده باشید و اجرا کرده باشید، اگر به نتیجه نرسیده باشید مشمول بازگشت وجه ۲ برابری خواهید شد.

همچنین در این ۲ سال اگر به هر دلیلی از دوره راضی نبودید ضمانت بازگشت وجه ۱۰۰٪ در هر زمان مشمول حال شما خواهد شد و میتوانید با پر کردن فرم بازگشت وجه درخواست انصراف از دوره را داشته باشید...

در حال حاضر دوره جامع آموزش طراحی سایت بدون کدنویسی در حال ضبط و تدوین میباشد و هفته‌ای ۲ جلسه از آن منتشر خواهد شد.

دوره رو نباید به ترتیب جلسات نگاه کنید! فایل راهنمایی پس از ثبت نام در اختیار شما قرار خواهد گرفت که در آن ترتیب دیدن دوره و تمرینات لیست شده است.

بله، پشتیبانی به صورت گروه و کانال تلگرام میباشد همچنین هر چند وقت یک بار یک وبینار آنلاین خواهیم داشت.

مازاد بر این‌ها برای مسائل خصوصی (ترس در انجام تمرینات) میتوانید به شماره واتساپ قرار داده شده پس از ثبت نام در ارتباط باشید...

پشتیبانی دوره صفر تا صد توسط مدرس دوره سیدمصطفی باقی صورت خواهد گرفت.

بیشتر بخوانید...

آموزش جامع CSS 3 + آموزش صفر تا صد کدنویسی سی اس اس

آموزش جامع CSS 3 + آموزش صفر تا صد کدنویسی سی اس اس

هزینه طراحی سایت

هزینه طراحی سایت چقدر است؟ برای داشتن یک وب سایت حرفه‌ای و پولساز چقدر باید هزینه کنیم؟

طراحی سایت فروشگاهی

چگونه با طراحی سایت فروشگاهی ماهانه +۱ میلیارد تومان درآمد داشته باشیم؟ 😱

آیا میدانستید که میتوان با طراحی سایت مشابه دیجی کالا ماهانه +۱ میلیارد تومان درآمد داشت؟

طراحی سایت مشابه دیوار

۵ راه برای کسب درآمد ماهانه +۲۰۰ میلیون تومان به واسطه طراحی سایت مشابه دیوار

طراحی سایت مشابه ترب

چگونه با طراحی سایت مشابه ترب کسب و کار‌ها را به خود وابسته کنیم؟

طراحی سایت پزشکی

با طراحی سایت پزشکی به جایی برسید که بیمارستان اختصاصی خود را بسازید!

طراحی سایت موزیک

۳ راه برای کسب درآمد ماهانه +۳۰ میلیون تومان با طراحی سایت موزیک

طراحی سایت کارخانجات

چگونه با طراحی سایت کارخانجات رشد ۱۰ برابری کسب و کار را تجربه کنیم؟

طراحی سایت قالیشویی

باورم نمیشد با طراحی سایت قالیشویی هر روزم مثل شب عید شلوغ و پر مشتری باشه!

طراحی سایت فیلم و سریال

آیا میدانستید که میتوان با طراحی سایت فیلم و سریال ماهانه بیش از ۲۰۰ میلیون تومان درآمد داشت؟

طراحی سایت فروشگاه فایل

چگونه با طراحی سایت فروشگاه فایل ماهانه +۵۰ میلیون تومان درآمد داشته باشیم؟

طراحی سایت دندان پزشکی

۳ راه برای کسب درآمد ۵ برابر با طراحی سایت دندان پزشکی فقط در ۳ ماه!

طراحی سایت شخصی

چگونه با طراحی سایت شخصی امپراطوری جهانی خود را بسازیم؟

طراحی سایت اختصاصی

طراحی سایت اختصاصی درگاهی برای نابودی کسب و کار!

طراحی سایت چند منظوره

طراحی سایت چند منظوره چیست؟ مقایسه امکانات وب سایت‌های چند منظوره با سایت‌های معمولی

طراحی سایت صنایع دستی

ترویج فرهنگ و اصالت ایران، طراحی سایت صنایع دستی، پلی به سوی جهانی شدن!

طراحی سایت همایش

همایش‌های یک سالت رو با طراحی سایت همایش بفروش!

طراحی سایت لباس کودک

فروش ۱۰ برابری لباس کودک بدون نیاز به خرج اضافه با طراحی سایت لباس کودک!

طراحی سایت مواد غذایی

چگونه با طراحی سایت مواد غذایی مافیای مواد غذایی را از چرخه حذف کنیم؟

طراحی سایت تغذیه

طراحی سایت تغذیه، پلی برای اصلاح سبک غذایی ایرانیان!

طراحی سایت لباس

با طراحی سایت لباس، شیک پوشی رو به جامعه هدیه بدید

طراحی سایت کافی شاپ

چگونه با طراحی سایت کافی شاپ استارباکس ایران باشیم؟

طراحی سایت عمرانی

طراحی سایت عمرانی روشی برای زیبا تر کردن سازه‌های شهر!

طراحی سایت داروخانه

کسب درآمد میلیاردی به واسطه فروش آنلاین دارو و مکمل! طراحی سایت داروخانه پلی به سوی موفقیت

طراحی سایت عطاری

استفاده از طب سنتی حق همه است! با طراحی سایت عطاری این حق رو به جامعه هدیه کنید

طراحی سایت عمده فروشی

۳ راه برای تبدیل شدن به علی اکسپرس ایران به واسطه طراحی سایت عمده فروشی!

طراحی سایت گل فروشی

فقط ولنتاین نیست! بلد باشی با طراحی سایت گل فروشی میتونی هر روز سال رو تبدیل به ولنتاین کنی!

طراحی سایت گیاهان دارویی

گیاهان دارویی برای همه! با طراحی سایت گیاهان دارویی سلامت جامعه را افزایش دهید

طراحی سایت زیبایی و آرایشی

با این ۳ نکته در طراحی سایت زیبایی و آرایشی بیاید خیابون‌ها رو زیبا تر کنیم!

طراحی سایت پوشاک

از تولید به مصرف! واسطه‌های پوشاک را حذف کنید و اصل سود را با طراحی سایت پوشاک خودتان بدست بیاورید!

استخدام فروشنده تمام وقت و حرفه‌ای بیمه به واسطه طراحی سایت بیمه

طراحی سایت کتاب فروشی

با طراحی سایت کتاب فروشی فرهنگ کتابخوانی کشور را بهبود ببخشید!

طراحی سایت کتابخانه

۱۰ برابر عضو گیری بیشتر کتابخانه به واسطه طراحی سایت کتابخانه

طراحی سایت واردات و صادرات

به واسطه طراحی سایت واردات و صادرات محصولاتتان را پیش از ترخیص بفروشید!

طراحی سایت رستوران

۳ راهکار کلیدی برای افزایش فروش رستوران با طراحی سایت رستوران

طراحی سایت دانشگاهی

چگونه با طراحی سایت دانشگاهی اصولی میانگین نمرات دانشجویان را افزایش دهیم؟!

طراحی سایت جواهرات

با طراحی سایت جواهرات گالری خاص آنلاین خود را بسازید و با انتشار آن به کسب و کارتان زینت بخشید و افتخار کنید

طراحی سایت آژانس هواپیمایی

چگونه با طراحی سایت آژانس هواپیمایی پیشتاز تورهای گردشگری ایران شویم؟

آموزش کسب درآمد از طراحی سایت

آموزش کسب درآمد از طراحی سایت + راه‌های کسب درآمد ماهانه +۲۰۰ میلیون تومن از طراحی وب سایت

طراحی سایت شرکتی

تا زمانی که این مطلب رو درباره طراحی سایت شرکتی نخوندید محکوم به ورشکستگی هستید!!!

طراحی سایت خبری

۵ ایده برای جهانی شدن به واسطه طراحی سایت خبری

طراحی سایت با وردپرس

کسب درآمد ماهانه +۲۰۰ میلیون تومان به واسطه طراحی سایت با وردپرس بدون نیاز به کدنویسی!

انواع طراحی سایت

۵ تا از انواع طراحی سایت برای رسیدن به فروش بیشتر

طراحی سایت قهوه

چگونه با طراحی سایت قهوه فروش کافی شاپ خود را افزایش دهیم؟

طراحی سایت چیست

طراحی سایت چیست؟ چگونه طراح سایت شویم؟

طراحی سایت صنعتی

با طراحی سایت صنعتی، برند خود را به نقطه‌ی عطش مشتریان برسانید

طراحی سایت کشاورزی

چگونه با طراحی سایت کشاورزی فروش محصولاتمان را ۱۰ برابر کنیم؟

طراحی سایت املاک

باورم نمیشد با طراحی سایت املاک مرجع شهر خودم بشم!

پادکست: چرا کسب و کار ها به وب سایت نیاز دارند؟ + آموزش راه اندازی سایت

پادکست: چرا کسب و کار ها به وب سایت نیاز دارند؟ + آموزش راه اندازی سایت

چگونه با طراحی سایت آموزشی مرجع حوزه خود شویم؟

چگونه با طراحی سایت آموزشی مرجع حوزه خود شویم؟

چرا باید سایت داشته باشیم؟

چرا باید سایت داشته باشیم؟ + سایت اهرم رشد انفجاری در کسب و کار آنلاین و اینستاگرام

مدرسان دوره

سیدمصطفی باقی

من یک کارآفرین و علاقمند به دنیای دیجیتال مارکتینگ هستم، که با انگیزه و انعطاف‌پذیری به دنبال رشد و پیشرفت در کسب و کار خودم هستم.  

نظرات

سوالات و نظراتتون رو با ما به اشتراک بذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای امنیت، استفاده از سرویس reCAPTCHA گوگل مورد نیاز است که تابع Privacy Policy and Terms of Use است.

سیدمصطفی باقی 6 اسفند 1402

انشالله از آخر این هفته دوره استارت میخوره👋

مدرس دوره
   همین الان ثبت نام کن